Humlebi

Lav selv dit design

Humlebi

Lav selv dit design

Humlebi

Lav selv dit design

Humlebi

Lav selv dit design

Humlebi

Lav selv dit design

Sådan sammensætter du selv en farvepalette.

Når man skal designe noget, hvilket i teorien kan være hvad som helst, så skal man gøre sig nogle tanker om hvad man gerne vil udtrykke.

Uanset om man skal indrette en stue, designe en ny bil, eller lave en hjemmeside, skal man gøre op med hvad er det man gerne vil vil signalere og hvilken sindstilstand vil man gerne have modtageren skal komme i, når de ser ens produkt.

Former og kurver, stærke eller neutrale farver, kontraster og modsætninger. Der er meget man skal vide noget om, men med en grundpakke fra C online skal du kun koncentrere dig om farver og fonte.

Grundpakkeløsningen er fra start sat op med et tidssvarende og moderne layout, hvor der kan ændres på farver, skrifttyper til overskrifter og brødtekst samt runde eller skarpe hjørner. Når du ved hjælp af en af nedenstående metoder har bestemt dig, laver jeg det tekniske. Derefter ser vi om der er noget der skal finjusteres, og så tilpasser vi det i fællesskab.

Der er tre måder at finde frem til et godt design. Den hurtige, den mellemkorte og den gode måde. Den sidste er nemlig også et værktøj til at få sit bagland overbevist om at det man er kommet frem til er det rigtige.

  1. Vælg din farvekombination på coolors.com og vælg fonte på google font, samt bestem dig for om der skal være runde eller skarpe hjørner.
  2. Vælg et billede der udtrykker den stemning du ønsker og vælg 5 farver derfra. Nedenstående billeder er eksempler herfor. Vælg fonte på google font, samt bestem dig for om der skal være runde eller skarpe hjørner.
  3. Lav et moodboard eller en humørtavle som nogen kalder det på dansk.